EGR reiniging

EGR / Air-intake reiniging diesel en benzine motoren.

De huidige generatie Benzine en Dieselmotoren zijn door hun geringe toleraties en de steeds strengere emissie eisen, veel gevoeliger voor inwendige vervuiling geworden. De Amerikaanse Firma BG heeft door 44 jaar ervaring en innovatie, het marktleiderschap in o.a. Amerika en Azië verovert. Door geavanceerde techniek en reinigingsprodukten is BG nummer 1 in dit segment. De EGR /Air-intake techniek van BG reinigt van tank tot uitlaat dwz. Inlaatsysteem zoals, gasklephuis, EGR-klep, In-en Uitlaatkleppen, zuigerveren, kleprubbers, verbrandingskamers, uitlaat sensoren, Katalysatoren en DPF filters (tot 90%).

Brandstofsysteem zoals brandstofpomp, leidingen en injectoren (dit zorgt weer voor een beter en mooier sproeibeeld). Dit zorgt voor een betere verbranding dus zuiniger. Ook de smering van de brandstofpomp wordt geoptimaliseerd. Motorolie systeem; lost aangekoekte olie op, reinigt oliekanalen voor betere smering en koeling (ook de turbo en turboleidingen worden gereinigd). En reinigt de olieschraapveren zodat olieverbruik teruggedrongen wordt.

De combinatie van deze reinigingen levert weer een gezonde schone motor op. Dit resulteert in hogere compressie, betere motorprestaties en bespaart het milieu door de schadelijke uitstoot te reduceren. Het verkleint de kans op motorstoringen en de motor wordt zuiniger.

            

Reacties zijn gesloten.